Berömda subliminala meddelanden i musik

Har du någonsin hört talas om låten Stairway to Heaven av Led Zeppelin? Det blev känt när folk hävdade att de kunde höra sataniska meddelanden när de spelade bakåtmusik. Detta är bara ett av de många sätten att använda subliminal meddelanden via musik idag.

Det har förekommit många rykten och spekulationer om att berömda låtar faktiskt innehåller underordnade meddelanden. De underordnade meddelandena som används i låten är verbala eller hörbara till sin natur och förmedlas mycket snabbt eller bakåt i låg volym så att publiken inte inser att de tar emot dem. Sådana anklagelser görs inte bara för rockmusik utan även för kristna låtar!

När du gör som jag vill

Ett välkänt sublimint meddelande i musiken är låten Stairway to Heaven av Led Zeppelin, som verkar innehålla ett sataniskt meddelande när det spelas upp. Detta är en omvänd subliminal meddelandeform. Ofta är inte subliminella meddelanden infogade för underhållningssyfte eller för att öka albumförsäljningen. Det har spekulerats i att Led Zeppelin lade in ett meddelande eftersom de trodde att om folk spelade skivan tillräckligt många gånger skulle det bryta det och därför leda till ökad försäljning för dem!

Andra anmärkningsvärda subliminala meddelanden i musik inkluderar de som involverar The Beatles, särskilt en sång som heter Come Together, som sägs handla om sex med John Lennon. Även Britney Spears, i låten “I’m not that Innocent” borde ha lagt in meddelandet “Sleep with me I’m not too young” när det spelades upp! Rockgruppens låt “Another One Bites the Dust” sägs också tala om droganvändning när den spelas bakåt.

För några år sedan fanns det ett domstolsärende som involverade stämningen av rockgruppen “Judas Priest” som hade infört det subliminära meddelandet “Gör det” i deras sång, som föräldrar ansåg att de uppmuntrade sina barn att begå självmord.

Subliminala meddelanden i musik

Innan du låtit dig röra med dig och få panik över de olika låtarna du har lyssnat på tidigare, är inte det verkliga problemet om det finns ett verkligt sublimint meddelande i låten, utan om detta har något inflytande på publiken. Om du hör ett sådant meddelande som spelas bakåt, kan du förstå det eller omedvetet ändra ditt beteende?

Forskning har visat att när deltagarna lyssnar på meddelanden som spelats in bakåt kan de inte avkoda vad de faktiskt var när de spelades normalt. Deras beteende förändras inte på något riktigt sätt. När allt kommer omkring är det osannolikt att lyssna på metalband som förkunnar död och gore inte driva människor in i den mordiska rasen i Free Reprint Articles, vilket kan ha några betydande negativa effekter på publiken. …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *