LDS Noter ger bra musik till ditt hem

Vårt hem drar stor nytta av att ha LDS-noter i sig och skickliga pianister som alla kan dela. Här är några sätt som bra musik kan gynna vår familj.

Vår äldsta dotter har blivit en skicklig pianist, och hennes yngre syster och bror följer hennes fotspår. Så vi är alltid på jakt efter LDS-noter så att vi kan ha bra musik i våra hem. Vid denna tidpunkt var vår första födelse att gå igenom hans nyår på college, och när han återvände hem för julstoppet var det fantastiskt att höra honom spela piano igen. Det här är en av de saker du bara tar för givet. Några av fördelarna som jag har som förälder till ett barn som spelar bra musik hemma är:

Större fred och harmoni hemma.

Glädje över att dela med sig av en älskades talanger.

Bevittna det hårda arbetet och engagemanget hos ett barn som utvecklas och växer.

Bra exempel för sina bröder.

Bra inflytande på alla i huset.

När vår dotter kommer hem till jul har hon en lista med efterfrågade gåvor som hon är intresserad av för sin födelsedag och jul (de har bara dagar ifrån varandra). Det är trots allt det enda sättet (förutom presentkort) att köpa för tonåringar. Och i år, som de senaste åren, bad han om lite LDS-noter för piano.

För några år sedan var det hon verkligen ville ha en LDS-låtpianoarraybok. Musiken han spelar från den här boken har varit en glädje för många. Vi har bara haft att gissa från de många tillgängliga böckerna och har varit mycket nöjda med vårt urval. Den här LDS-notboken är full av vackra arrangemang. Han har kunnat dela detta med familj, vänner och kyrkans medlemmar.

Min dotter delar sina talanger och goda exempel med oss ​​alla. Hon förblir inte stillastående men fortsätter att vårda och utveckla sina talanger. Med sin mormors vägledning har hon till stor del uppmuntrats och undervisat sig själv. När han gick på college förra terminen tog han pianokurser för att utveckla åtföljande läsförmåga och syn. Med andra människor som musikhuvudmän är det lite skrämmande, men vi märkte alla när hon återvände hem över jul att hennes synläsningsförmåga dramatiskt hade förbättrats. Han har fått en ny LDS-not, och efter att ha spelat den bara två gånger har han den perfekta skivan.

Jag tror bestämt att musik påverkar människor.

Jag minns att jag var på en dans som tonåring när låten “Burning Down the House” spelades av DJ: n. Just då gick brandlarmet ut. Med tanke på jubeln som pågår tror jag att majoriteten av människorna skulle vara glada om byggnaden verkligen tändes. På samma sätt kan musik ha en positiv effekt på människor. På grund av detta gör det mig glad när jag hör mina barn lyssna på bra musik, och att ha LDS-noter hemma, vilket leder till bra pianomusik, påverkar alla som hör det.

En annan bra sak med LDS-noter är att du kan få den i olika svårighetsgrader. Mestadels skrivet för mellanliggande till erfarna pianister, men det finns böcker där ute för spirande pianister med huvudlåtar, ett bra sätt för barn att lära sig när de spelar låtar de är bekanta med att höra.

Så om du har ett piano i ditt hem och några nybörjare eller erfarna pianister, se till att du har några LDS-noter som de kan öva och studera. Detta kommer att gynna dem och för alla i ditt hushåll.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *