4 bästa iOS-apparna för att ladda ner musik på iPhone

Musik ger en känsla av förnyelse och inspiration, och därför kan du lyssna på låtar och musikspår regelbundet. Du behöver de bästa iOS-apparna för gratis nedladdning av musik om du använder en iPhone. Apples villkor har ändrats och de flesta appar för nedladdning av musik har tagits bort från AppStore. Det främsta skälet till att eliminera musiknedladdare från AppStore är att förhindra illegal musikdistribution och stoppa piratkopiering. Som ett resultat blir det svårt och tidskrävande att ladda ner gratis musiklåtar på din iPhone. Vi har sammanställt en lista över de fyra bästa applikationerna för att ladda ner musik till din iPhone i den här artikeln. Det är viktigt att notera att apparna som beskrivs i det här inlägget är för iPhones och iPads och iPods.

1. Lyssna på musik på Spotify

Spotify är en framstående musikströmningstjänst i USA med en vacker användarupplevelse. På iPhone eller iPad kommer du att kunna lyssna på musik. Du kan snabbt hitta musik, artister och album, samt skapa och dela spellistor. Spotifys app innehåller flera personliga rekommendationer samt färdiga spellistor. Vill du lyssna på musik utan att bli avbruten av reklam? Om så är fallet bör du titta på Spotify Premium. Blandningsläget kan också användas för att lyssna på musik.
Dessutom är programvaran kompatibel med ett brett utbud av smartphones, surfplattor och datorer. Den största fördelen med Spotify är att du kommer att lyssna på musik i bättre ljudkvalitet när du är offline. Du kan använda sökmodulen för att söka och ladda ner musik som uppfyller dina behov.

För att ladda ner musik från Spotify, skapa en spellista med låtar, artister eller album.

Det skulle hjälpa om du gick till de låtar du vill spara på din dator.
Nästa steg är att ändra färgen på alternativet Available Offline till grönt, och det skulle hjälpa att vänta tills musiken eller albumet har laddats ner helt.

För att ladda ner musik utan att förlita sig på internetanslutning, klicka på Inställningar > Uppspelning i appen och aktivera offlineläge.

2. Tidvattenflöde

Tidal-appen erbjuder high-fidelity-ljud och HD-musikvideor, samt 50 miljoner skivor. Appen innehåller redaktioner kurerade av musikjournalister och proffs. Dessutom stöder Tidal-appen förlustfritt ljud, vilket gör att du kan få en fantastisk musikunderhållningsupplevelse. Tidal-appen har fördelen att den inte har några annonser och ger kristallklara bilder. Med integrerade albumpresentationer och spellistor ger appen personliga rekommendationer. Du läser och hanterar integrerade musikartiklar, inslag och intervjuer. Med Tidal-appen kan du ladda ner album, låtar och spellistor och lyssna på dem på upp till tre enheter utan internetåtkomst. Om du betalar $19,99 har du tillgång till premiummusikspår som kan höras offline. Med hjälp av offlineläget kan du spara ett musikspår direkt på din iPhone. Om din internetanslutning är dålig eller ditt dataabonnemang är dyrt kommer Tidal-appen väl till pass.

3. Applikationen Apple Music

Apple Music-appen är förinstallerad på iPhones och du kan använda den så snart du packar upp din iPhone, iPad eller iPod. Programvaran har alla nödvändiga funktioner, såsom musikuppspelning och spellistkonstruktion. Det är också möjligt att ersätta eller slå samman musikspår. Merge-funktionens mål är att behålla alla dina låtar samtidigt som du lägger till nya musikspår till din befintliga musiksamling. Apple släpper nya versioner av iOS-plattformar regelbundet för att hålla saker fräscha. Möjligheten att ladda ner låtar för offlinelyssning är kärnan i Apple Music-appen. Du måste först skapa ett Apple-ID och sedan köpa ett månatligt medlemskap för att använda den här appen.

För att gå med i Apple Music, gå till Inställningar > Musik och klicka på “Gå med i Apple Music” och välj sedan ditt abonnemang.
Kör appen Musik och sök efter en låt eller artist för att påbörja musiknedladdningsprocessen.
Tryck på de tredubbla prickarna bredvid låten eller artistens namn. Sedan, för att spara låten på din iPhone, välj alternativet Gör tillgänglig offline.

4. Cloudify.

Cloudify ger kompatibilitet för nuvarande iPhone- och iPad-enheter. Den levererar smarta spellistor som liknar iPod-spellistor. Förutom de 25 mest spelade låtarna kan du se de senast tillagda, spelade och betygsatta låtarna. Musik från ditt iPod-bibliotek kommer att synkroniseras. Låtar, album, sångare och genrer kan alla sökas och data kan flyttas från en mapp. Du kan också lyssna på musik direkt från filhanteraren. Albumomslag stöds av Cloudify-appen och möjligheten att se låttexter. Du kan spola tillbaka spår och aktivera upprepnings- och slumpvalslägen med högprecisionsreglaget. För iOS 4 och senare inkluderar appen nu ett bakgrundsmusikläge. Det är möjligt att skapa en spellista från spelarens musiklista och lägga till filer från en spellista till den som är tillgänglig för närvarande. En dedikerad tagg- och sångtextredigerare ingår också i Cloudify-appen. Precis som iTunes kan du betygsätta och recensera spår. Den senaste versionen innehåller buggfixar och kompatibilitet för Apple Watch.

Slutsats

Du kan använda din iPhone eller iPad för att ladda ner musik från olika appar tillgängliga på iOS. När du är på språng är det tänkbart att du inte kommer att kunna ansluta till Internet eftersom anslutningen kommer att vara svag och inkonsekvent i vissa regioner. Som ett resultat bör du ladda ner applikationer för nedladdning av musik i förväg så att du kan lyssna på dina favoritlåtar utan avbrott. Alla appar som listas ovan kan användas för att ladda ner musik. När du åker på en längre resa eller picknick i framtiden kan du ladda ner musikspår till din iPhone så att du kan lyssna på dina favoritlåtar oavsett var du är.