Så här får du din musik på YouTube

YouTube är videodelning nummer 1 och # 2 på internet (google själv!) Och genom att lägga till youtube i din musikkampanj kan du ta din musik till de senaste öronen.

YouTube är videodelning # 1 och # 2 på internet (google själv!) Och genom att lägga till youtube i din musikkampanj kan du ta din musik till de senaste öronen. Du kan öka din publik och kan underhålla din fanbase. Nu kan du tänka: “Man, youtube är en videosida och att jag gör musik, jag har inte också musikvideor, vad sägs om att använda youtube för att förbättra min musik?” Det finns många sätt du kan använda youtube för att skapa publicitet på din musik och det är inte så svårt, så här är det,

Skapa bildspel musikvideo

Detta blir ett extra enkelt sätt att få en video av din låt. Ha coola bilder av dig som spelar gitarr eller kanske andra och njut av en bra video med ett bildspel plus några effekter. Detta kan vara det överlägset enklaste sättet att utveckla en video, men bli inte för upphetsad eftersom det inte hjälper mycket!

Spela in dig själv och spela din musik

Kalla det en hemlagad musikvideo. Kanske har du inte sjungit låten och skjutit dig själv. Du behöver bara en enkel videokamera för att spela in den. Om du befinner dig klar bör det nu låta bra att lägga ut musiken från din skiva. Du måste använda en Windows-filmtillverkare eller ytterligare en grundläggande videoredigerare som iMovie på Mac för att göra detta.

Starta en attraktiv videoblogg

För att marknadsföra din musik måste du göra det som du. Du kan skapa en videoblogg över din nya dags musikaktiviteter, inspelningar och träningskuddar. Inkludera en lista med personlig känsla och humor. Människor kommer att älska dina videor och en extra bonus kommer att älska din musik också. Du kan få feedback på din musik när du går online för att bli en person.

Fråga om ett abonnemang

Många på youtube påminner sina tittare att prenumerera på sin kanal. På så sätt kan du förvandla dessa slumpmässiga tittare till dina kunder. Detta är ett mycket bra trick faktiskt och när de faktiskt kan berättas i din nya video får du också fler möjligheter att sälja din låt. Det har en mycket enkel uppmaning till handling, du kan begära det i videon annars kan du lägga texten där.

Producera videor regelbundet

Du kan inte bara lägga upp några videor och djungel, det är viktigt att fortsätta med det. När du fortsätter att lägga till fler videor kommer din fanbase att växa och du får mer exponering för din personliga musik. Ju bättre du kan ladda upp ju mer regelbundet de ser desto mer regelbundna kampanjer kan göras. Människor föredrar inte att se något, de vill bli underhållna. Medan du kommer att göra fler videor måste du förbättra dina videokunskaper.

Ladda upp din konsertvideo

Detta är ett tack för att du fyllt din YouTube-kanal med innehåll, ladda upp konsertvideor. Nu som ett alternativ till att ladda upp hela filen och bli trött på att redigera den. Skapa flera korta videor från råa bilder. Du kommer att kunna klippa videor baserat på sång. Och du kan också enkelt skapa tio videor från en viss scenshow. Återigen måste du ta bort den tråkiga delen av att använda ditt sunt förnuft. Låt inte publiken bli uttråkad av att titta på inspelningar där du bara fixar mikrofonen.

Har du varit på youtube? Marknadsför du musik med videor?